ДЕСК е нашето ново име!

ДЕСК е нашето ново име!

ДЕСК – Сметководство, финансии, даноци, препознатливата ефикасност, точност и брзина во давањето сметковдствени услуги заслужуваше и ново препознатливо име. Од 30.08.2022 година АКАУНТИНГ СОЛУШНС ДООЕЛ Скопје го промени својот назив во ДЕСК ДООЕЛ Скопје. Освен називот се’ друго останува непроменето. Остануваме посветени на давање врвна сметководствена услуга.ДЕСК - Сметководство, финансии, даноци

2022-09-05T08:51:20+00:00

Recent posts

Contact Info

Str. Varshavska 1-2/22, 1000 Skopje

Phone: +38925129068

Web: Accounting Solutions Skopje

Archives