Loading...
Дома2022-09-01T14:17:35+00:00

Профил на компанијата

ДЕСК ДООЕЛ Скопје е сметководствена фирма, со врвен финансиски и бизнис консалтинг. Нашата понуда вклучува широк спектар на стручни услуги од областа на материјално и финансиско сметководство, даноци, финансии, вклучително планирање, организација и контрола како и оперативно извршување на истите. Нудиме услуги за мали, средни и големи претпријатија, физички лица – трговец поединец, компании со странски капитал, претставништва на странски компании и непрофитни организации. ДЕСК ДООЕЛ Скопје поседува Лиценца за друштво за вршење сметководствени работи издадена од Институтот на сметководители и овластени сметководители на РМ.

Сите вработени во компанијата се сертифицирани овластени сметководители со долгогодишно домашно и меѓународно искуство во областа на сметководство и финансии.

Прочитај повеќе
Accounting Solutions Macedonia

Портфолио на услуги

ДЕСК е сметководствена фирма која нуди широк спектар на услуги за минимизирање на ризиците и поставување одржливи можности за законска усогласеност и ефикасност во делот на даноци и сметководство, помеѓу кои:

Recent posts

Contact Info

Str. Varshavska 1-2/22, 1000 Skopje

Phone: +38925129068

Web: Accounting Solutions Skopje

Archives