Новости

Новости2018-07-26T16:43:32+00:00

септември 2022

ДЕСК е нашето ново име!

ДЕСК - Сметководство, финансии, даноци, препознатливата ефикасност, точност и брзина во давањето сметковдствени услуги заслужуваше и ново препознатливо име. Од 30.08.2022 година АКАУНТИНГ СОЛУШНС ДООЕЛ Скопје го промени својот назив во ДЕСК ДООЕЛ Скопје. Освен [...]

Recent posts

Contact Info

Str. Varshavska 1-2/22, 1000 Skopje

Phone: +38925129068

Web: Accounting Solutions Skopje

Archives