За нас

За нас2022-09-30T14:42:28+00:00

Најдобар партнер за Вашиот бизнис

Сметководство, книговодство и финансии

ДЕСК ДООЕЛ Скопје е најдобриот партнер за Вашиот бизнис во Македонија. Поседуваме лиценца за вршење на сметководствени работи издадена од Институтот на сметководители и овластени сметководители на Република Македонија. Сите наши вработени се овластени сметководители со големо домашно и меѓународно искуство во областа на сметководство, книговодство и финансии. Ние ги нудиме најдобрите сметководствени услуги за нашите клиенти.

ДЕСК ДООЕЛ Скопје гарантира професионална дискреција и доверба, перманентна и експертска поддршка и посветеност во обезбедување на врвна услуга во најкраток можен рок.

Сметководство книговодство

Визија и Мисија

Нашата визија е да Ви ја обезбедиме најдобрата услуга во делот на сметководствени и консултански услуги и заедно да работиме во градењето на вредноста на Вашиот бизнис.

Нашата мисија е да станеме компанија која ќе биде лидер во обезбедување на врвни сметководствени услуги, како и сметководствен, финансиски и даночен консалтинг. Нашата главна цел е да придонесеме во развој на Вашиот бизнис, а тоа можеме да го оствариме преку големото искуство на нашиот тим и постојаното иновирање во согласност со напредните технологии.

Recent posts

Contact Info

Str. Varshavska 1-2/22, 1000 Skopje

Phone: +38925129068

Web: Accounting Solutions Skopje

Archives