Кариера

Кариера2018-09-05T14:52:14+00:00

Нашиот тим на вработени е нашиот највреден капитал.

Сакаме да вработуваме млади ентузијасти кои имаат амбиција да станат финансиски експерти.

Како да аплицирате?

Доколку сакате да станете дел од нашиот тим, испратете ни CV и Мотивационо писмо на англиски на следната електронска адреса: careers@solutionsacc.com.mk

Доколку Вашиот профил одговара на нашите потреби, ние ќе Ве контактираме.

финансиски експерти

Recent posts

Contact Info

Str. Varshavska 1-2/22, 1000 Skopje

Phone: +38925129068

Web: Accounting Solutions Skopje

Archives