Dimitar Klisarovski

About Dimitar Klisarovski

This author has not yet filled in any details.
So far Dimitar Klisarovski has created 2 blog entries.

НАЈНОВИ ИЗМЕНИ ВО ЗРО!

2019-06-13T12:54:53+00:00

Во Службен весник на РМ бр. 120/2018 објавен е Закон за измени и дополнувања на Законот за работни односи (во понатамошниот текст: ЗРО) кој стапува во сила на 07 јули 2018. Генерално измените и дополнувањата во ЗРО се во насока на зголемување на одредени права на работниците, но исто така со измените во одредени одредби [...]

НАЈНОВИ ИЗМЕНИ ВО ЗРО!2019-06-13T12:54:53+00:00