Нова услуга во нашето портфолио!!!

РЕГИСТРАЦИЈА НА ФИРМИ!

Акаунтинг Солушнс ДООЕЛ Скопје, покрај другите услуги, нуди и Регистрација на фирми. Доколку сте на прагот пред остварување на Вашите професионални цели во рамки на сопствен бизнис, контактирајте не’ и дозволете ни да бидеме Ваш партнер и водич во процесот на регистрација. 

Регистрација на фирми - пакет услуги

Што Ви е потребно за регистрација на фирма?

  • Копија од лична карта на основачот/основачите и на управителот на друштвото,
  • Назив на друштвото,
  • Седиште на друштвото,
  • E-mail адреса на друштвото,
  • Износ на паричен влог,
  • Уплатница за уплатен паричен влог доколку се уплаќа при самото основање,
  • Листа на предмети кои ќе влезат како непаричен влог, доколку има и непаричен влог,
  • Дејност на друштвото,
  • Банка во која друштвото ќе ја отвори првата сметка.

Контактирајте не‘, доставете ни ги потребните податоци и останатото е наша грижа! Ние нудиме Регистрација на фирми – пакет услуги кои значително ќе Ви го олеснат процесот на регистрација.

2022-08-24T14:40:56+00:00

Recent posts

Contact Info

Str. Varshavska 1-2/22, 1000 Skopje

Phone: +38925129068

Web: Accounting Solutions Skopje

Archives